onsdag 29. juni 2011

140.

sååå, noen har fått med seg at jeg er i Drammen for øyeblikket, takk for fine ord i mailene dere har sendt. Roskilde er ikke over, men noen ganger skjer det ting som forandrer på situasjonen. Jeg kom hjem til mamma og pappa igår kveld, etter å ha sittet oppløst i tårer på Kastrup i over 5 timer, så 1 time på fly og så altfor lang tid på bussen til Drammen. Dagen idag har blitt tilbrakt i senga med verdens beste hund og et inntak av 3 bananer som jeg måtte presse i meg. Fikk The Secret av mamma og leste ca 35 sider, etter timesvis med tanker og en overraskende positiv energi, var klumpen vekk og flybillett tilbake til Kastrup, Køben og Roskilde bestilt. Jeg reiser tidlig fredag morgen for å kjempe for kjærligheten, danse til musikk, drikke Strawberry Daquaris og for å denne gangen komme hjem til Norge med statusen KJÆRESTE, ikke singel. Ønsk meg lykke til og send noen fine tanker min vei, jeg trenger det.

21 kommentarer:

 1. wow, lykke til. Masse. Håper det ordner seg og at resten av roskilde blir brabrabra! Alt ordner seg for snille piker, ja.

  SvarSlett
 2. Wassup? I'm with you! Keep your sweet head up! Sending positive vibes ;)! ROCK ON, Cutie-pie! Things will turn out well! I wish you much fun!

  SvarSlett
 3. Lykke til, Christine. Og beklager at jeg traff sykt dårlig med tidspunkt av mail da. Skikkelig fail. Beklager! Men sender deg gode tanker. The Secret-kraft din vei.

  SvarSlett
 4. <3 jeg har troen på dere. Varme gode klemmer sendes din vei **

  - Helen

  SvarSlett
 5. Det hørtes ikke bra ut. Sender masse fine tanker til deg. Jeg kjenner deg ikke, men jeg mener det virkelig når jeg sier jeg håper det ordner seg. Du er for søt til å ha det vondt. Håper du koser deg videre på roskilde <3

  SvarSlett
 6. Lykke til! Fine tanker til deg, dette går bra. :)

  SvarSlett
 7. Jeg sender deg alle fine tanker jeg har!

  SvarSlett
 8. Lykke til, Christine! krysser fingrene og sender fine tanker til deg.

  SvarSlett
 9. Lykke til med Roskilde og kjærligheten, det fortjener du.

  SvarSlett
 10. masse, millionvis med lykke til! jeg har troen på deg, og dere <3

  SvarSlett
 11. Sender deg gode og fine tanker til deg, i bøtter og spann. Fine jenta, alt blir bra! :)

  SvarSlett
 12. Du må holde meg oppdatert, fine deg ♥

  SvarSlett
 13. Millioner av fine tanker sendes i din vei!

  SvarSlett
 14. Ååh, håper det ordner seg! <3 Sender mange gode tanker din vei og krysser fingre :)

  SvarSlett
 15. singel, what?! :( KJEMP MED NEBB OG KLØR, JENTE! Jeg heier på deg, og kjærligheten. Lykke til, fining! :) (dans litt for meg og, forresten!)

  SvarSlett
 16. Håper det ordnet seg søte! Det er iallefall tøft gjort å reise tilbake og kjempe. Jeg håper du vant kampen for kjærligheten! <3

  SvarSlett
 17. Lykke til! Håper at det ordner seg <3

  SvarSlett