lørdag 11. juni 2011

126.


Mange har spurt om jeg kan poste litt festivaltips, og det er jo ingenting jeg liker bedre enn å skrive om Roskilde! Jeg er ingen festivalekspert, men jeg har vært på Roskilde 2 år på rad nå, Hove 2 ganger, Stavernfestivalen, Baderock og Quarten. Såe, litt har jeg jo erfart opp igjennom :) Her kommer del 1:Spis masse av den fantastisk gode maten man kan finne på Roskilde! For min del er det Fish'n'chips, økologisk pizza, lasagne, kanelseil og verdens beste suppe som står på menyen. Greit jeg har trent for å se fin ut i bikini, men jeg kommer til å rulle hjem.


Drikk masse, ikke bare alkohol, men vann. Vi pleier å kjøpe en plastdunk som rommer 10-20 liter (tror jeg) og fyller den med vann, på den måten er det alltid i campen. Det er riktignok ikke iskaldt, men i varmen har ikke kroppen godt av for kaldt vann uansett :)


Dopapir! Køen som du ser på bildet er til en av doene MED dopapir, selv hadde jeg med meg en rull og valsa rett forbi og inn på doen ved siden av, som var tom for papir for øyeblikket. De pleier å være flinke til påfyll, men de kan jo ikke følge med HELE tiden.


Pass på å få tilstrekkelig med søvn. Ja det er varmt, og ja, det skjer ting hele tiden, men kroppen blir sliten når det er varmt, mye alkohol og seine netter. Bedre å ta en tidlig kveld for å slippe og bli sjuk, enn å gjøre som meg -Bli dritsjuk når warm upen er over og konsertene starter, det slår aldri feil. I år derimot skal jeg høre mer på kroppen min og faktisk få meg litt søvn også, innimellom alle slagene. Vi danser med Coffin stort sett hele natten og til tider dagen også.


Dra med noen du trives med! Man bor tett oppi hverandre i et TELT, det er varmt, rotete og ja, i det hele tatt. Det er ikke vanskelig å erte på seg gråstein etter noen dager, og da er det jo en fordel å trives med de du drar sammen med. Dra en stor vennegjeng, et kjærestepar eller med bestevenn(inne) og ha the time of your life! Selv drar jeg med 7-8 gutter, og de er fantastiske hele gjengen. Gleder meg så utrolig mye!


Antrekk nr.1: bikinitopp - Victorias Secret, skjerf brukt som belte - BikBok, shorts - Levis (kjøpt på ebay). Antrekk nr.2: Vintage badedrakt - kjøpt på ebay. Antrekk nr.3: kjole - Topshop, belte - H&M
Og sist, men ikke minst. Selvom det er festival trenger man ikke å se ut som en dass av den grunn! Jeg veit hvertfall at når man tilbringer 8 dager i sola (forhåpentligvis), med lite søvn og mye øl, er det godt å kunne kle seg så man føler seg litt fin i det minste. Dette er 3 antrekk som skal være med meg i år!

13 kommentarer:

 1. Du ser helt fantastisk ut !!

  SvarSlett
 2. fantastisk kul badedrakt!

  SvarSlett
 3. Du er superfin! Årh, Roskilde.. <3 gleder meg til å dra tilbake en gang.

  Tusen takk for masse musikk! Skal sette meg ned og høre på alt i morra. Skal bare være i Oslo i én dag, så rekker nok ikke å ta noen bilder :( men skal tilbake i august tror jeg, om du har tid da! <3

  SvarSlett
 4. Fantastisk bra innlegg :) Og du ser superfin ut!

  SvarSlett
 5. Roskildebabe, du ser fantastisk ut! Gi en vassen kropp(meg)noen tips a frøken! Og ja, jeg fikk greit lyst til å dra til Roskilde. Jeg tviler ikke på at du får en fantastisk opplevelse!

  SvarSlett
 6. åh, ble så glad når jeg fant ut at du hadde begynt å blogge igjen, you go girl!
  I år skal jeg på min første jomfrutur til hove, det skal bli helt fantastisk.

  SvarSlett
 7. liker bloggen din, hvert nytt innlegg er en stor glede :-) forresten, du kler de tatoveringene så bra, har du tenkt å fylle ut hele armen?

  SvarSlett
 8. ååh, jeg har veldigveldig lyst på roskilde. kjedelig å være fattig

  SvarSlett
 9. Badedrakten var helt fantastisk! ..og jeg kommer til å angre på at jeg ikke dro på noen festivaler i sommer når du begynner å skrive om hvor kult og morsomt og fint du hadde det på Roskilde :( angrer litt allerede, egentlig, haha

  SvarSlett
 10. dere er altfor søte! <3

  anonym . tusen takk :) jeg har planer om hele armen ja, det kom til et punkt der jeg innså at hele ser bedre ut enn her og der. gleder meg skikkelig :)

  SvarSlett
 11. Neste år vil jeg og på festival altså!!

  SvarSlett