tirsdag 14. juni 2011

131.Dagen starta dritbra, så gikk alt til hælvete, jeg sutra noen timer og følte at alt var håpløst, bestemte meg for å holde meg hjemme, aleine, fikk en telefon fra Martin og endte opp på Økern med den fine gjengen her. Litt lei av at jeg snubler hver_jævla_gang ting starter å bygge seg opp igjen, men denne gangen skal det ikke ha noe å si. Vi står uten leilighet fra September av, men oh well, en ny start et annet sted er heller ikke å forakte. Roskilde om 8 (9) dager.

5 kommentarer:

 1. Nå er jeg så glad. Jeg fant igjen bloggen din nå, etter å lenge ha lett etter en annen blogg som kunne måle seg med din gamle. Jeg fant aldri en slik, ikke før nå. Christine, du er virkelig meget dyktig, og etter å ha lest alle innleggene i den nye bloggen din er jeg glad for at du er tilbake, men trist for at du er syk. Det er i dette tilfelle man virkelig kan si at ordtaket "det kan skje den beste" er dessverre sant. Du har vært en meget stor lykke-inspirasjonskilde, det er du fortsatt. Du er en sånn som minner meg på å leve. Jeg håper du minner dg selv også på dette. Denne dagen vil aldri skje igjen. Vi trenger å bli minnet på hvor gode vi er noen ganger :) Du er så god, og jeg ønsker deg alt godt! Husk: this day will never happen again.

  SvarSlett
 2. Nå er jeg så glad x2. Anonym her har skrevet ca akkurat det jeg tenkte. Hurra for at jeg fant bloggen din! Har savna den etter du slutta å blogge. Ønsker deg lykke til videre og håper alt går bra med deg. Vit at du er en inspirasjonskilde og at du gjør folk glad. :)

  SvarSlett
 3. så typisk! men du, du var fin på bildene, og jeg er helt sikker på at den nye plassen dere skal bo bare kommer til å bli enda bedre enn der dere bor nå! karma / skjebnen kan være veldig lur og veldig rar av og til. og så er det jo et helt nytt sted å innrede ;)

  (vi har omtrent det samme problemet, bare at det er fordi vi stikker av fra august til desember, og mest sannsynlig ikke har noe å komme tilbake til. årne sæ.)

  SvarSlett
 4. anonym (begge alle 3) - jeg er helt målløs. sitter i sofaen og veit ikke hva jeg skal skrive annet enn takk, uendelig mye takk <3

  Line aurora - jeg håper på det, så det må jo egentlig bare blir bra :)

  SvarSlett