onsdag 17. august 2011

Film fra Roskilde.

Roskilde 2011 from christine on Vimeo.


Roskilde, din slitne hore, jeg savner deg. Trodde ikke jeg skulle orke å lage noen film i år, men nå er jeg altså ferdig og har alt starta nedtellinga til neste år. (og forresten, dette er første gang jeg har grått pga Roskilde siden jeg kom hjem)

30 kommentarer:

 1. Jeg har aldri vært på Roskilde eller noen som helst festival i hele mitt liv, men jeg må med handa på hjerte si at denne videoen, ene og alene, har fått meg til å savne Roskilde. Hvordan er det mulig?
  Jeg kunne føle stemninga! Ååhh, det er nydelig!

  Og sånn forresten, hvilke sang/sanger har du brukt i videoen? DEILIG musikk og deilig video!

  SvarSlett
 2. åh, tusen takk! Du burde virkelig få med deg en festival neste år, og kan jeg få lov til å anbefale deg en vil jeg selvsagt anbefale Roskilde!

  Sangen (det er én) heter Strobe og det er Deadmau5 som har den :)

  SvarSlett
 3. sv: hehe, i like måte. selv om jeg strengt tatt "hilste" på deg en gang i litt vell beruset tilstand, men det trenger vi ikke å prate om! og ja, ble en bra dag! jeg kan tipse deg om neste fototreff hvis du vil? eller, jeg kan prøve å huske å gjøre det.

  SvarSlett
 4. Fantastisk film! Har ikke vært på Roskilde før, men nå som jeg ser denne filmen får jeg gåsehud og spasmer! SÅ mye gleder jeg meg til sommeren igjen, når jeg også kan dra! du har virkelig fått skrapa sammen massevis av hyggelige øyeblikk!

  SvarSlett
 5. hahahaha. å guuud, nei. det ser ut som dere har hatt det kjempemorsomt, men jeg blir sliten bare av å se på jeg :) heheheh

  SvarSlett
 6. oi, så fint. elsker klippene fra kveldene. æsj, fikk ikke dratt på noen festival i år jeg, føles ikke som om det har vært sommer da. har du fototpass, eller er roskilde bare veldig greie på kameraer?

  SvarSlett
 7. Christine, du er søt!
  Hilsen Halvor og alle disiplene hans.

  PS. Så dere på Roskilde, så ut som en veldig trivelig camp!

  SvarSlett
 8. Christine, du er søt!
  Hilsen Halvor og alle disiplene hans.

  SvarSlett
 9. Christine, du er søt!
  Hilsen Halvor og alle disiplene hans

  SvarSlett
 10. Christine, du er søt!

  Hilsen en av disiplene til KongHalvor

  SvarSlett
 11. Christine du er søt!

  SvarSlett
 12. Christine, du er søt. Hilsen Christine.

  SvarSlett
 13. Kong Halvor og alle disiplene hans17. august 2011 kl. 22:04

  Christine, du er søt.

  SvarSlett
 14. Christine, du er søt!

  SvarSlett
 15. Roskilde <3 Tror jeg må joine dere neste år, siden jeg har dumpa dansken.. Viss vi ikke finner tilbake til hverandre da.. :p

  SvarSlett
 16. Christine, du er søt!

  SvarSlett
 17. Christine, du er søt! Og kul og pen.

  SvarSlett
 18. Ååå det så gøy ut! Jeg husker jeg møtte han godeste kjæresten din på en flyplass, og var superstoked og løp bort til min bror i dokøen og fortalte det. Så husker jeg også at du stod rett foran meg og jeg ble helt starstruck mens du bare fniste og så rart på meg. Uansett, beundrer deg veldig!

  SvarSlett
 19. christine, du er faktisk jævlig søt!

  SvarSlett
 20. "Christine, du er søt!" - Hilsen Halvor og alle disiplene hans.

  SvarSlett
 21. Åh, nå savner jeg det selv! Synd vi ikke fikk festet sammen, men var koselig å møte deg første dagen. Gosh, jeg savner dansingen på baren.. <3

  SvarSlett
 22. "Christine, du er søt!" - Hilsen Halvor og alle disiplene hans :)

  SvarSlett
 23. Jeg har lyst til å gråte. Kunne ønske jeg kunne leve... SÅNN. Jeg er så misunnelig. Jeg kunne aldri klart å dratt på Roskilde på grunn av sosial angst, så det stikker litt i hjertet å se det fantastiske jeg går glipp av. Men uansett takk for filmen, jeg får oppleve Roskilde gjennom den :)

  SvarSlett