torsdag 28. juli 2011

163.


Sååå, i morgen klokka 0900 får Øystein nøklene til leiligheten vi skal flytte inn i. 50kvadrat, midt på St.Hanshaugen, for bare oss to, MED veranda og bod som blir walk-in-closet til meg (og for støvsugeren og snowboardene våre....)!!! Helga blir dermed brukt til å flytte tingene fra leiligheten vi bor i nå, som er ca 200m borti gata for den vi skal flytte til! Det skal bli så fantastisk deilig å bare være oss igjen, kunne gå naken fra soverommet og til badet og bare...åhr. Jeg har tenkt mye de siste dagene og funnet ut at det er på tide å ta tak i livet mitt, kan vel si jeg har blitt litt inspirert av det som har skjedd i Norge...Livet er for kort til å la seg irritere av andre, har man mennesker i livet sitt som trykker en ned, så "kvitt" deg med dem, livet er for kort til at man ikke skal kunne smile hver dag, så det er planen min nå. Det, og å bli friskmeldt etterhvert. Høsten skal bli min, og den starter i morgen for min del. Hva er deres planer for høsten? :)

19 kommentarer:

 1. Det blir fint! Jeg har trua på deg! Kjør på!

  SvarSlett
 2. Åh så spennende! Gratulerer med walk-in-closet ;)

  SvarSlett
 3. i høst skal jeg slappe mye av, bli ferdig med alt rotet med navn, jeg SKAL få en diagnose, ta masse bilder, reise til kina, og gjøre det jeg kan for å få kroppen friskere.

  SvarSlett
 4. "This week might not be mine, but this year is going to be!"

  Gratulerer :D

  SvarSlett
 5. Liker veldig! Håper høsten og tiden framover blir bra for deg. Sliter veldig med depresjon og slikt selv, så har vel egentlig samme mål. Btw, skulle ikke Maren flytte inn med dere?

  SvarSlett
 6. anonym - jo hun skulle det, men det var før vi fikk vite at vi måtte flytte ut av kollektivet vi bodde i. han vi leide gjennom flytter til England så da måtte leiligheten sies opp... Jeg håper høsten blir fin for deg også, depresjon er ikke noe gøy, men fy søren så stolte vi kan være av oss selv når vi kommer ut av det :) send meg en mail om du vil prate, og lykke til, jeg heier på deg :)

  tinekatrine - jeg heier på deg også. håper virkelig de finner ut av det! (og at vi møtes snart? :))

  anonym - tusen tusen takk :)

  JM - takk søteste <3

  Caroline - <3

  Thøger - <3

  SvarSlett
 7. Oj, den såg heilt fantastisk ut! Sjølv er eg og sambuaren på veg ut i eigedomsmarknaden som kjøparar, og det er spanande og skummelt på same tid!

  Denne hausten skal eg og ta tak i livet mitt. Eg skal gjere realitet av det eg kvart semester seier eg skal gjere, men så held det ein månad og så forsvinn det. Men denne hausten, då SKAL eg klare det!

  SvarSlett
 8. Så inspirerende å lese. Det får du til!
  God flytting :)

  SvarSlett
 9. Høsten blir fin! For min del vil den bestå av england, ny skole, hus med fem engelske jenter og forhåpentligvis søte engelske gutter.

  SvarSlett
 10. samme som deg, bli frisk.
  jeg er nødt, for jeg klarer ikke være lykkelig med kjæresten min lenger.
  men jeg vet ikke hvordan man gjør det.

  SvarSlett
 11. guud så herlig! og så balkong da! se der, alt ordner seg for søde piger.

  SvarSlett
 12. jeg er endelig ute av depresjonen. så fra høsten av skal jeg leve hver eneste dag. nei, fra i dag så skal jeg gjøre det. for nå har jeg ferie og i morgen reiser jeg til solen!

  SvarSlett
 13. Jeg har flyttet til Oslo nå i sommer og til høsten skal jeg begynne å studere. Et helt nytt og så langt, veldig fint liv med andre ord.

  SvarSlett
 14. Jeg skal gjøre noe med livet mitt og flytte fra fine, vakre Norge, studere det jeg alltid har drømt om, bli dritflink i engelsk og forhåpentligvis skape et fint liv for meg selv. Du kommer til å klare deg bra, Christine. Mer enn bra.

  SvarSlett
 15. Forresten, vet ikke om jeg har sagt det, men gratulerer med ny leilighet! Ser fantastisk ut.

  SvarSlett
 16. Jeg skal begynne på ny skole, og faktisk gjøre et forsøk på å trives. Må klare å fullføre noe snart. Også vil jeg fikse opp mellom meg og typen, har bare blitt krangling og mas de siste månedene grunnet penger (seriøst, jeg HATER penger, blir gal) og det at vi ikke har en plass å bo lenger. Jeg vil egentlig snu om på hele livet mitt, prøve å ha det gøy og begynne å trives, for det gjør jeg ikke akkurat nå.

  SvarSlett
 17. nå har jeg skrevet det flere ganger, men jeg må nesten skrive det igjen: jeg heier på dere alle sammen! unner ingen å ha det fælt, virkelig. Håper at høsten blir bra for hele gjengen, den skal bli bra! og jeg håper jeg snart kan starte å spre litt glede med denne bloggen igjen snart. Føler jeg skylder dere såpass, for jeg har virkelig verdens beste lesere. TAKK :)

  SvarSlett
 18. Du er virkelig en inspirasjon, Christine :)

  SvarSlett