onsdag 6. juli 2011

143.

Deler opp Roskildeinnleggene i flere omganger tenker jeg, har 250 redigerte bilder og det blir litt i meste laget på en gang! Etter å ha løpt til båten fant vi ut at vi måtte vente 1 time på lugar. Når vi endelig fikk lugar viste det seg at vi ikke fikk havutsikt som lovet og det var heller ikke 4mannslugar, men en 2mannslugar, så vi klagde. Først fikk vi 3 gratis drinker, free of choice, jeg valgte strawberry daquari og gutta valgte dyrt øl.


Når vi satt og nøyt drinkene våre kom det en dame ved navn Jette og spurte om hun kunne spandere middag på oss, vi takket ja og endte opp i biffrestauranten til båten. Superchill! Gorgonzola på biffen? sure, ikke vi som betaler!

Fikk champagne i det vi ankom restauranten:

Hummer til forrett:

Entrecote til hovedrett:

og kjempegod is/kake/hva vi ville ha til dessert:

Itillegg til dette drakk vi restaurantens dyreste vin, Halvor og Øystein hadde øl og jeg fikk dessertvin. Var så mett at jeg ikke ante hvor jeg skulle gjøre av meg, men som kelneren sa når vi fortalte at vi ikke betale noe: "er det ikke deijlig?" visst faen. Det er godt å være norsk på danskeferga, hvertfall når regningen havner på et sted mellom 3-4000 og man ikke betaler noenting. Håper de mixer opp rommet mitt en annen gang også. Fin start på ferien :)

Awesome threesome.

6 kommentarer:

 1. Så utrolig heldige dere var! Kunne ønske sånne ting kunne skjedd med meg en gang iblandt også x)

  SvarSlett
 2. du ser lykkelig ut : )

  SvarSlett
 3. Dere er heldige altså! skjønner godt hvorfor tommelen er oppe.

  SvarSlett
 4. quiet lucky under the circumstances - NICE!

  SvarSlett
 5. dere er så fine! du, jeg kjenner deg jo ikke, men, jeg er glad for at det har gått bra, ordentlig glad. er ikke det rart? og hyggelig, da :)

  SvarSlett