fredag 20. mai 2011

95.

I dag prøvde jeg meg som supermann, og det gikk veldig bra..sånn i starten. Jeg kysset kjærest avgårde i dag tidlig, snudde meg over på siden og klemte puta hans samtidig som jeg sniffet inn lukta fra den deilige kroppen hans. Klokka 1200 var jeg sosial for første gang, kaffe med Hildur og den vanlige oppdateringa på livene våres, check, fortsatt supermann. Klokka 1500 møtte jeg bestekompis for første gang på over 8 måneder, solbrun og jævlig, nettopp kommet hjem fra Australia. Mimra i noen timer og det føltes fantastisk, check, supermann var fortsatt til stede. Litt før 1900 møtte jeg vakre Mira og to av venninnene hennes. Fantastisk å se henne igjen og jeg heiv innpå dagens 5. kaffe, fortsatt supermann og de 2 timene jeg var med dem var en skikkelig høydare. Check, check, check. Dro videre for å stikke i bursdag, kom meg på banen, starta å svette, kom meg av banen, hvor var det blitt av supermann? Beina skalv, hendene blei klamme, hjertet banka og jeg småløp mot bussen. På bussen. Fortsatt ingen tegn til supermann, måtte presse meg ned på et sete for ikke å gå i bakken. Av bussen og inn døra hjemme på rekordfart. Orket ikke å gå ut, orket så vidt å lage meg noe mat, har gravd meg ned under dyna, vil sette på en film men orker ikke tanken på å strekke armene bort til tven. Sex and The City står på og episodene kommer av seg selv, jeg føler meg så langt unna supermann som man kan komme. Det er så fuckings slitsomt. Men det jævligste er at panikkanfallene som oftest kommer når jeg er aleine. Oh well, vi starter på nytt, 1 skritt i riktig retning.......

9 kommentarer:

 1. Inn for the kill. Kom igjen,kom igjen, jeg vil så gjerne at du skal ha det fint! Flottere kvinnemenneske en deg, tror jeg ikke finnes- for real. ja

  SvarSlett
 2. Jeg vil også at du skal ha det fint, (og jeg vet ikke om en positiv kommentar egner seg), men tommel opp for en ekte og levende tekst, og dobbel tommel opp for et bilde jeg vil lage et hjerte rundt. Det var kult.

  SvarSlett
 3. du virker som ei herlig jente med mye bra å komme med. husk å aldri gi opp! tro på at ting blir bedre, for det vil skje. du er utrolig pen, og har det søteste smilet, du har alt å leve for. selv om man ikke er supermann hele tiden så ordner det seg alltid for snille piker.

  - trofast leser

  SvarSlett
 4. Det er jo supert at du orket så mye, men kanskje du faktisk bare bør gjøre en eller to ting per dag? Vet ikke, jeg har ikke lest så mye i det siste så vet ikke hvordan fremgangen din har vært. Får panikkanfall av og til jeg og, men det handler mer om at jeg tror jeg skal bli eller er syk og det er veldig sjeldent jeg får det nå lenger, heldigvis :) Årner seg nok!

  SvarSlett
 5. Nå vet jeg ikke historien din, men akkurat det der er som om jeg skulle ha skrevet det selv.
  Håper du blir bra, føler deg bedre idag hvertfall! :)

  SvarSlett
 6. Anonym - Takk, virkelig. Tusen takk.

  Vero - <3

  Anonym#2 - Tusen takk, den kommentaren varmet skikkelig <3

  Dagens Outfit - Ting går bedre, men det er veldig opp og ned. Men tar meg nok litt vann over hode til tider..jeg sliter bare så voldsomt med snill-pike-syndromet og vil ikke skuffe noen..

  Alexandra - trist å høre at du har det på samme måten, det skal jo ikke være sånn! vi får håpe på at det fine sommerværet og at det er lysere ute hjelper på, angst/depresjon (som jeg har) er forferdelig og det styrer så mye av livet ditt uten at man kan gjøre noe med det...Lykke til! heier på deg!

  SvarSlett
 7. Snill pike ja... nei, da blir du aldri bedre ;) legg det bare fra deg. det er helt ok å si at man ikke orker av og til ;) nobody is going to hate you for it!

  SvarSlett