tirsdag 3. mai 2011

70.

Som jeg nevnte i dette innlegget er jeg ikke av de som strør rundt meg med masse venner. I de seinere årene har jeg innsett at det å ha 1000 "venner" på facebook og det å ha telefonboka på Iphonen full av numre, det har ikke så mye å si. For hvor mange av disse kan du med hånda på hjertet si at du kjenner? Uansett, ut av den fine gjengen med mennesker som jeg har i livet mitt om dagen er det hele 2 stykker som har bursdag idag, 3. mai. Ikke bare er det 2 mennesker, men det er 2 av de beste jeg kjenner. Uten tvil. Begge disse jentene er fantastiske å ha når ting ikke er på topp, de er fantastiske å le med når ting er bra og, dette gjelder forøvrig bare Anette, være full, danse og le med. Dere skulle fått hvert deres innlegg jenter, men her får dere heller dette på deling.

Mira

Ett av de beste menneskene jeg kjenner. Alltid noe oppmuntrende å si, men heller ikke redd for å si ifra når noe er galt. Har kjent henne i noen år nå, eller "kjent" i den form av at hun var en av de 1000 "vennene" mine på facebook, men likevel har det alltid vært noe mer, selvom vi har sett hverandre sjelden. De siste månedene har vi møttes mer og mer, og Mira, du aner ikke hvor glad jeg er for å ha deg i livet mitt. Du er et fantastisk menneske, med en utrolig utstråling og personlighet, alle de interne vitsene vi har opparbeidet oss den siste tiden og litervis med svart kaffe på MonaLisa, det er så bra!. Jeg er så glad i deg! Peace!

Anny

Anny Peralta, eller Anette som hun egentlig heter, og jeg har kjent-kjent hverandre noen år nå. Det startet vel da vi begge hang på mote.no og hata på alle, ettersom vi sverga til hempsmykker, baggy bukser og store tskjorter. I 2006 flytta jeg 1 år til Molde og vi fikk en liten greie der vi sa AFV, spiste popcorn og hadde superteite photoshoots. Men herregud så gøy vi hadde det! Anette er også ei helt fantastisk jente, hun sprer så mye glede enten gjennom den fantastiske maten hun lager, smilet eller alle de randome tingene vi finner på. Du kommer til å nå langt, det veit jeg! Er så glad for at du bor i Oslo om dagen, det ordner seg ALLTID for snille piker :) Veldig glad i deg!

GRATULERER MED DAGEN, BEGGE TO!

4 kommentarer:

 1. Så søt du er! Fine innlegget <3

  SvarSlett
 2. Aww, så gøy at de har bursdag på samme dag! Gratulerer til begge :D
  Jeg slettet forresten en god del av de 600+ facebookvennene jeg hadde her om dagen, så nå har jeg "bare" 300+ (hehe, ja hadde en dårlig dag) :)

  SvarSlett
 3. Jeg sitter her med tårer i øyne Christine <3 Herregud, noe så vanvittig fint skrevet. Så utrolig glad i deg vennen! Jeg gleder meg masse til å se deg igjen-på torsdag :D

  SvarSlett