søndag 15. mai 2011

87.


Dette er en av de perfekte søndagene, jeg tror jeg liker regn bedre enn sol, men nå har jeg jo alltid vært pessemistisk av meg, ifølge Øystein. Etter å ha vært sykemeldt i over 6 mnd har jeg lagt på meg endel, jeg har aldri vært stor, men selvom jeg alltid har vært liten er det ikke noe gøy å innse at kiloene har lagt seg feil steder, hvertfall ikke når sommeren nærmer seg..så i den siste tiden har vi spist sunnere, oftere og bedre, jeg har trent litt, og ja, i det hele tatt. Når jeg våkna til regnet idag tidlig hadde jeg så utrolig mye eneregi, selvom jeg lå til langt på natt og så på "Sex og singelliv", jeg trente litt med rockeringen (lol, jeg er blå på magen etter å ha brukt den) og avsluttet det hele med å prøve den nye bikinien min. Fantastisk å se at treninga har gitt resultater! Kanskje sommeren 2011 blir den første sommeren noensinne som jeg føler meg vel i bikini? :)

Uansett, har gått en lang og deilig tur i regnet og rakk akkurat inn før det starta å sprutregne. Åh, dette blei mye tull, men ja, dette er en skikkelig fantastisk søndag. Virkelig. Håper dere nyter den like mye som meg :)

4 kommentarer:

 1. Sovnet til regnet i går, fantastisk:)

  SvarSlett
 2. Jaaa, jeg nyter den like mye :) Og nå er den snart over - jeg vil at den skal vare og vare...

  SvarSlett
 3. Jeg liker det bildet så godt. Du er så søt! Jeg
  vurderer å få meg rockering jeg også, føler det blir lettere å trene litt da. Jeg trener nemlig veldig sjeldent (les: aldri/nevah evah).
  Vi satt ute under tak på kafé da det regnet vi, det var koselig :)

  SvarSlett