søndag 5. februar 2012

243.


Hahahaha, Thorvald har fått ballonger på føttene og han går kjemperart. Stakkars liten. Saltet som er på fortauene og i gatene i Oslo om dagen gjør han kjempesår, så vi hadde ikke annet valg enn å skaffe han "sko". Klarer ikke helt å bli vant med det, og når han løper høres det ut som han løper med dykkeføtter..Uansett. Kledde godt på oss og gikk de 10 minuttene det tar å gå til "Gutta fra Calcutta" ved Alexander Kiellandsplass. Vi har bodd på haugen nå i over et år, men fortsatt ikke spist der. Herregud så god mat! Anbefales virkelig!


Øystein hadde nummer 31, som var no lammegreier med sur/søt-saus, selv hadde jeg nummer 23, kylling, løk og paprika i karrisaus. Munnen og magen brenner fortsatt, men det var åh-så-godt! Hadde sikkert holdt med en meny på deling, men nå har vi middag imorra også :)

9 kommentarer:

  1. Det hørtes fantastisk godt ut! Må finne et sted med god indisk mat i London og, er så GODT

    SvarSlett
  2. Fin familie :) kan forressten anbefale potevoks, det beskytter ganske bra mot salt og kulde!

    SvarSlett
  3. naaaammm!!
    stakkars Thorvald,men søte var de hvert fall :)

    SvarSlett
  4. Dere er så fine sammen!!:)

    SvarSlett
  5. Visit Your URL e8k45g4g69 Ysl replica handbags replica bags hermes h7d80k7t05 go to my site u3d05g2z11 replica louis vuitton bags replica bags china w5x61s0u31 replica bags wholesale informative post g6k98y6z00 best replica bags online 2018

    SvarSlett