mandag 6. februar 2012

246.


Åh, idag dere. Idag overgikk jeg virkelig meg selv. Jeg elsker å lage mat og etter å ha vært på kafé med Kamilla, hvor jeg satt og hadde lyst på en kyllingsandwich hele tiden, fant jeg ut at jeg skulle lage selv, hjemme. Måtte være 5 1/2time i mørkerommet før jeg småløp hjem, med masse vann i munnen. Og det med god grunn. Herregud så godt det var!
Jeg brukte Foccaciabrød, pesto, mozrella, tomat, ruccolasalat, agurk, rødløk og kylling marinert i sitronpepper. Vinner! Hadde jeg ikke vært på skolen til 21:30 hadde jeg laget foccaciabrødet selv, endte opp med et fra bakers som kosta rundt 16kr. Supersaftig og god på smak :) Delte først brødet i to halvdeler, så delte jeg de igjen på midten, en til meg og en til Ø. Siden jeg er den største pestofanatikeren hjemme hos oss og Øystein ikke er heeeelt der, kjørte jeg på med pesto på den ene halvdelen, så mozzarella (4 skiver), kylling på toppen av det igjen, etterfulgt av tre skiver tomat og agurk + rødløk og ruccola til slutt. Så pressa jeg på skalkene og putta de 5-10min i ovnen (200grader), eller til mozarellaen hadde smeltet. Jeg er så mett og lykkelig akkurat nå, men hadde det vært mer hadde jeg garantert spist det. Prøv det, virkelig. Dere kommer ikke til å angre :)

10 kommentarer:

 1. Å fy flate, så sinnssvakt godt det hørtes ut! Skal definitivt prøves en dag. Enig med du, pesto er fantastisk! :)

  SvarSlett
 2. ååååå! ser vanvittig godt ut. tror jeg må prøve meg på det der en dag. har ikke spist foccacia på aaaalt for lenge! takk for i går - du er god!

  SvarSlett
 3. chicken marinated in lemon pepper - mmmmhh!
  Can I get one, please? <3

  i won't regret it! :P

  btw I'M BACK! ;) takin' babysteps

  http://impressionspotpourri.blogspot.com/

  SvarSlett
 4. Jeg elsker at du blogger så mye nå! Fortsett med det!

  SvarSlett
 5. oi, jøss! hvorfor stakk jeg ikke innom bloggen din før jeg stakk på butikken? ble firstprice- pølser og brød på meg i dag. Studentlommeboka <3

  SvarSlett
 6. Bloggen din er fantastisk!

  SvarSlett
 7. ÅÅÅ, det såg berre såå godt ut!

  SvarSlett