fredag 17. februar 2012

257.

Ville bare poppe innom og si at dere er fine hele gjengen, takk for at dere er så søte! Trenger litt flere blogger å lese, så om dere vil legge igjen noen adresser i kommentarfeltet, enten til egen eller andres, please do!

OG, er det noen av dere der ute som kan litt om Freud og/eller psykoanalyse? er på jakt etter en god bok, med litt begreper osv. til en oppgave på skolen :)

10 kommentarer:

 1. Hei! Liker så godt at du legger ut musikk på bloggen din. Elsker når jeg oppdager ny musikk, og Lana Del Rey er awesome. Hadde aldri oppdaget henne om ikke du hadde lagt ut Born To Die sangen. Elsker den musikkvideoen/sangen, for ikke å snakke om henne, for en vakker jente/dame. Liker hele Born To Die albumet, men favoritten må være Blue Jeans, hørte den om og om igjen en hel nattevakt tidligere denne uken :P Forresten, kjempefin blogg. Har følgt deg lenge, men dette er første gang jeg legger igjen en kommentar :-) God natt!

  SvarSlett
 2. "Underteksten" av Bjørn Killingmo og Siri Gullestad er god på begreper, "Freud and beyond" gir masse bakgrunnsstoff. Fin blogg!:)

  SvarSlett
 3. Min! http://kathleen-bean.blogspot.com
  og
  http://frokost.blogspot.com

  SvarSlett
 4. Haha, jeg gikk forbi typen din i går og holdt nesten på å hilse fordi han så så kjent ut. Hadde tatt seg ut. Ha en strålende snart-er-det-vår-dag!

  SvarSlett
 5. Må berre lese min om du vil =) Oppdaterer ikkje sjukt ofte, men ofte nok ;)

  SvarSlett
 6. Her er min :) http://cecilieinspo.blogg.no/

  SvarSlett
 7. http://iseliin.tumblr.com/ :)) skriver noen ting der selv

  SvarSlett
 8. Hva med Freud sin egen forkortede/forenklede versjon? Kan lastes ned gratis fra iTunes-store

  SvarSlett