søndag 25. desember 2011

215.

Så blei det jul i år også. Og bursdag. Hele 24 år har jeg blitt. Dagen blei feiret med mappeinnlevering og julelunsj på skolen, chai latte på Bare Jazz med Hildur og Esben, 3 timer i frisørstolen (gave fra Ø) og på sofaen resten av kvelden. Pløyde oss gjennom biff, fløtegratinerte poteter og salat, julebrus, chips og godteri. En helt perfekt dag, med masse fine mennesker og gaver. Fikk som sagt frisørbesøk av Ø, så nå er håret kort og blondt igjen, Docs av mamma og pappa pluss diverse av familie og venner.

Jobbet helt til klokka 1300 på julaften, men sneik meg hjem til Drammen den 23.. Nøt god mat, Mira i senga, tv og en fin familie, før vi pynta treet og jeg kalte det en kveld. Opp tidlig dagen etter for å ta bussen til jobb på Aker Brygge, 3 timer og så buss hjem igjen. Familie på besøk, verdens beste mat og mye kos. For ikke å snakke om den fantastiske Kitchen Aidmaskina som flere i familien min hadde spleisa på. Lykke! :)

Dette, itillegg til julebord med God kveld Norge, bildeshoots, mørkerom, mye god mat og kos har vært livet mitt de siste 24 dagene. Sammen med pakkekalenderen jeg var så heldig å få av kjæresten. Livet smiler, karakter 5 ut av 6, hvertfall akkurat nå, her jeg sitter i joggedress i kråkeslottet vårt i Drammen og venter på enda mer mat. Jeg ruller, men den sorgen får vi ta en annen gang.

Nyttårs skal feires med en svær gjeng med bra mennesker, mange par, mye kalkun og jeg skal brilliere med en nydelig waldorfsalat, laget med min fantastiske nye kjøkkenmaskin. Puh. Det blei mye, men siden 1. desember har jeg fått noen meldinger på face og mail med god jul-ønsker og savn. La oss satse på at 2012 gir et bedre bloggeår, jeg starter å bli gammel i gamet og av en eller annen merkelig grunn klarer jeg ikke helt å legge det fra meg. Men så solgte jeg mr. D90 for å få råd til husleia, så har ikke annet enn analogkamera atm. Ordner seg.

God jul alle sammen, eller dere som fortsatt kikker innom her, Håper dere har det fin hele gjengen :)

3 kommentarer:

  1. Høres ut som om du har hatt en fin advents og- juletid, bra å høre!=) Kunne gjerne tenke meg å se bilder av det fine nye håret ditt(for jeg vet det er fint, siden alt kler den smukke).
    Håper vi får se mer av deg i det kommende året!=)

    SvarSlett
  2. God jul! Kjekt å lese at du har det bra :)

    SvarSlett