torsdag 1. desember 2011

214.


Ah. Björk kommer. Bruce Springsteen har bekrefta på sin side at han spiller lørdagen. I dag starta billettsalget. Jeg har solgt Mr. D90 og satser på å kjøpe meg et videokamera før jeg sitter i bilen, på båten, bussen eller flyet, hva enn som tar meg til Roskilde 2012. Kiler i magen.

6 kommentarer:

 1. Har kjøpt billett i dag. Blir mitt første år på Roskilde. Gleder meg som faen!

  SvarSlett
 2. ÅÅ, Roskilde!
  Jeg bestilte meg billett i går og det blir mitt første år på Roskilde! Jeg har tidligere vært på Glastonbury, and loved it, så det blir spennende å oppleve en ny festival!
  Du er faktisk den personen som har fått meg til å bestille denne billetten og som er grunnen til at jeg gleder meg som et lite barn til det som starter om 210 dager.
  Takk!=)

  SvarSlett
 3. Åh, jeg smilte under store deler av denne videoen! :D
  Først nå føler jeg et lite savn, Roskilde <3

  SvarSlett
 4. Foresten, jeg har linket til deg i innlegget mitt for du er en superduper person!=)

  SvarSlett
 5. Jeg skal på Roskilde neste år. Også tenkte jeg å filme masse sånn som du bruker å gjøre. Men så er jeg så ekstremt redd for kamera mitt. Hva gjør du for å ikke få det til å bli stjålet ? Den hemmeligheten skulle jeg gjerne likt å vite. hihi <3

  SvarSlett
 6. Hei! Jeg vil gjerne se hva du driver med på skolen. Syns det er litt teit eller litt trist at du ikke poster de fine tingene du gjør. for du lager råe bilder vet du vel! Vil bare si God Jul hvertfall, og håper at du har det bra. for du virker veldig bra så da burde du hvertfall ha det bra.

  SvarSlett