tirsdag 12. april 2011

55.
Kommer ikke unna Roskilde på denne bloggen heller, jeg ELSKER jo Roskilde, og nå har endelig plakaten blitt
sluppet. Mitt første inntrykk var skuffelse, men jeg innser at jeg stortsett rekker å se rundt 5 band hver år,
så lider ingen nød. Den fjortenårige jenta i meg håpet virkelig på Blink 182, og, som alle andre år skulle jeg
ønske at Placebo dukket opp, men dette blir bra uansett og jeg ser flere band jeg gleder med utrolig mye til!
Ikke mange dagene igjen nå :D

Flere som skal på Roskilde?

14 kommentarer:

 1. Jeg har kjempelyst, men må jobbe :(

  SvarSlett
 2. jeg skal! kunne du lagt ut roskildeguiden din fra den forrige bloggen din?

  SvarSlett
 3. Jeg var der sist gang Placebo spilte, hihi.
  Men skal ikke i år, var ikke ifjor heller. Gått lei etter ganske mange år. Ikke lei selve festivalen, men at det har blitt så mye dritt og drittfolk der i de siste årene. Og det nest siste året mista "gjengen" vår en kompis til overdose der nede, etter det var det liksom litt ødelagt.
  Og for å være helt ærlig; ganske glad for at jeg ikke har brukt penger på det i år når jeg ser programmet :P Savner jo såklart å være der innimellom.

  SvarSlett
 4. Jeg måtte sende hele den lista der til Thøger på sms fordi han var på jobb, så jeg kopierte teksten og sendte fra netcom.no. Haha, det ble 5 eller 6 meldinger for å få med alle x)
  Jeg skal på Roskilde vet du! Men føler at jeg ikke er så gira som alle andre.. Jeg er som regel ikke supergira før jeg skal noe for første gang da, men høres ut som det kommer til å bli konge :D

  SvarSlett
 5. eh JA! også drar vi til new york og kjøper en til øystein og :D

  SvarSlett
 6. Jeg skal på Roskilde for første gang i år! Elsker festivalsommer, men har liksom aldri kommet meg dit. Peace & Love i fjor var fantastisk! Uheldigvis har den festivalen et fantastisk program i år (bob dylan sier jeg bare), og Roskilde et ikke så fantastiskt ett, så musikkhjertet gjør litt vondt akkuratt nå. Men hei! Festival er festival, det blir magiskt uansett.

  SvarSlett
 7. Klart jeg skal! :) Gleder meg. Kanskje jeg ser deg, ugh ugh. :)

  SvarSlett
 8. Jeg skal faktisk ikke i år, litt dumt, for jeg savner Roskilde og jeg kommer iallefall til å savne det mens det pågår! That being said, det er igrunn bare Lykke Li jeg er spesielt gira på å se, og satser på det kan la seg gjøre andre steder. Men dere må kose dere massse

  SvarSlett
 9. Linda-Mari - :(

  Geneve - det kan jeg selvsagt, skal endre litt på den også :)

  Anonym - åh, misunnelig! jeg så de på Quarten, men skulle likt å se de på Roskilde også :) ser veldig godt hva du mener, halve moroa for meg er jo den store gjengen vår som drar, folk vi kun ser under Roskilde osv. jeg kondolerer mht. kompisen din, jeg skjønner veldig godt at ting ikke helt blir det samm da og når programmet heller ikke er helt hva du er ute etter så er det ikke så mye igjen. jeg håper at jeg ikke går "lei" på lenge, lenge, for meg er Roskilde den ferien jeg har iløpet av sommeren og det holder i massevis :)

  JM - jeg gleder meg til å treffe deg :) jeg var heller ikke supergira første året, heller livredd faktisk. det var skikkelig skummelt, men jeg blei "frelst" med en gang jeg ankom Roskilde, så det kommer nok!

  Cassie - åh, gled deg! og besøk oss ved C-tårnet :)

  Metallicatrollet - JA. du må se meg :)

  Anonym - Hurra!

  Pernille - :(

  SvarSlett
 10. I'll see Blink 182 (and many other great gigs) at Hurricane Festival/Germany this year :D ...but not Kings of Leon, Pj Harvey or Deadmau5 :(

  Maybe next year Rosklide?!?!

  SvarSlett
 11. Jeg syns det var pretty good lineup jeg da! Arctic monkeys in my heart. Og det er kult å se kings of leon. Sikkert mye bra nips inni der, som jeg ikke gidder å lese etter, ettersom at jeg ikke får fri til å dra. suss.

  SvarSlett
 12. Jeg skal!! Første gangen jeg drar dit, så har du noen tips?

  SvarSlett
 13. Å jeg vil se Placebo! Syns de kan komme å ha konsert i Norge jeg.

  SvarSlett