mandag 30. januar 2012

240.

Er det noen søte der ute som enten har selv, eller kjenner noen med en dalmatiner? Trenger til en fotooppgave på skolen. I Osloområdet. Fine bilder i belønning :) Er ganske desperat nå, så hadde blitt veldig glad for om noen kunne hjulpet meg.

3 kommentarer:

 1. Du er så flink til å ta bilder! Kunne ønske jeg hadde samme tålmodighet som deg til å virkelig lære meg å ta fine bilder :)

  SvarSlett
 2. Ikke at dette har noe med dalmantinere å gjøre, men jeg HAR så lyst til å dra på Roskilde, men det butter sånn med pengene. Pass koster jo ca 2000, men hvor mye brukte du utenom dette? (Inkl. transport til og fra, mat, drikke osv). Hadde blitt kjempeglad for et cirka-svar!

  SvarSlett
 3. Elise - <3

  Vilde - Jeg setter alltid av 10.000, men bruker ikke særlig mer enn 5000 :) ting er billig i Danmark, folk er snille og deler og ja. Ta med deg smøreost og knekkebrød, det er redningen min. Mtp. Transport så går det jo festivalbusser man kan ta, Norwegian flyr for en billig penge, eller så går det an å høre på Roskildeforumet om noen kjører og har en ledig plass. Alle vennene mine som ikke har hatt no ride hjem, finner alltid noen under festivalen! DRA! du kommer ikke til å angre :)

  SvarSlett