tirsdag 1. november 2011

211.

Jeg vil bare hoppe innom og skrive noen ord i forbindelse med alt som skjer i Oslo om dagen. Jeg håper alle tar vare på seg selv og hverandre. Dette er ikke tiden man skal leke superhelt og bevise for verden at vi, som jenter, skal kunne gå hjem aleine på natten, vi skal kunne gå uten bukse om vi føler for det, i en perfekt verden vil vi kunne det, men inntil vi har tatt byen vår tilbake, ta forhåndsregler, ikke gå hjem aleine, gjør som meg og skaff deg voldsalarm/spray. Og sist men ikke minst, ikke glem samholdet vi skapte etter 22.juli, jeg vil heller ta forhåndsregler nå og kunne kjempe for å få byen tilbake, enn å oppleve dette igjen og ikke å være i stand til å gjøre noe som helst. Noen flere som tenker å være med på dette?

8 kommentarer:

 1. GREAT ACTION - wish i could join it!!! <3

  Several years ago I've been attacked by a masked man in a dark street.
  After a small "skirmish", I screamed and kicked him so hard with my biker boots, that he pulled off his mask and ran away.
  Fortunately nothing bad happend. It was weird!
  What would I've done, if he had been armed????
  Nowadys i got pepper spray in my handbag ;))

  SvarSlett
 2. jeg vil også ha pepperspray! blir en smule stressa av tanken på å gå ute alene nå..

  SvarSlett
 3. Jeg har hørt på den mange ganger før. Men blir aldri lei av den. lykkeligste videoen ever. Som gjør meg så glad og sprudlene selv når jeg er helt alene før jeg skal sove. lurte på om jeg kan få lov å publisere den på bloggen min og skrive litt om deg. (Fine ting). Har så respekt for deg at jeg vil gjerne spørre først.

  http://vimeo.com/2459298

  SvarSlett
 4. Åh, nå kommer det en random kommentar. Men jeg klikket meg inn på den linken som "Linnca" la ut, og fant den videoen som heter "2008". Da fant jeg ut at jeg har lest bloggen din i tre år! Du er så fantastisk!

  SvarSlett
 5. Linnca - selvsagt, jeg er beæret :)

  SvarSlett