søndag 27. mars 2011

42.


Dagens dagen-derpå-outfit, min nye-gamle trench fra Bruuns Bazar, sko fra Bronx, bukse (verdens beste fra Levis), skjerf fra Becksøndergaard (fra butikken til Linn) og clutch/lommebok fra Acne. lol.


Hadde den dårligste dagen på byen igår, faceplant på Plata, tok trikken ett stopp for langt og skulle ta trikken tilbake og da var det trikkekontroll (og jeg hadde billett, men blei likevel tatt), endte opp på Oslo S igjen tok taxi og endte opp I don't know where, gikk i 30, fant en sympatisk taximann som kjørte oss gratis, kom inn, de kunne ikke veksle 200lappen min i baren, møtte folk, snylta litt og dro hjem. For så å sutre til Ally McBeal, aleine. Skulle egentlig bruke kvelden på å bevise for meg selv at jeg TRENGER ikke Øystein, men det var en katastrofe. Godt han kom krypenes opp i senga rundt 12 idag, endelig hjemme fra New York, men kun i noen timer, for nå skal han til Lofoten.

Haha, dette blei så mye lengre enn planlagt. uansett, takk gud for søndager, hjemmelaget Pizza og Løvenes Konge!

3 kommentarer:

 1. Løvenes konge!? Thøger driver å laster den ned for meg nå siden det var så lenge siden jeg hadde sett den sist! x)
  Var forresten ikke bare du som hadde en dårlig dag på byen igår, men dagen idag har vært utrolig deilig :)

  SvarSlett
 2. Rekk opp handa de som er nydelige. Christine, du må rekke opp handa!

  SvarSlett
 3. oi. høres ut som en heavy kveld på byen, og som en fantastisk følelse da han kom krypende hjem og løvenes konge og pizza!

  SvarSlett